Studio Pepernoot

9.00 uur - elke schooldag vanaf maandag 9 november
tot en met zaterdag 5 december

Studio Pepernoot

Niet drie weken lang, maar vier weken lang is er elke schooldag een nieuwe uitzending van Studio Pepernoot. De TV-Pieten geven dit jaar namelijk ook een kijkje aan boord van de Pakjesboot. Studio Pepernoot begint al op 9 november. Elke schooldag is er om 9.00 uur een nieuwe uitzending op www.studiopepernoot.nl en op ZuidWestTV.

Een  bijzonder gesprekje met de Sint
Studio Pepernoot is het leukste programma in de Sinterklaastijd. De kinderen komen alles te weten over de voorbereidingen van de Pieten op het Sinterklaasfeest. De Pieten zijn er druk mee en ze máken zich ook druk. Bakpiet, Zoekpiet, Rijmpiet, ze zijn allemaal in de war. Kleermakerpiet komt mee naar Bergen op Zoom. Het lijkt erop dat hij een geheimpje deelt met Sinterklaas en dát bevalt de andere Pieten niet zo. Wie weet kunnen de kinderen thuis voor de buis de Pieten een beetje helpen. Gezellig, schuif maar lekker aan!

 

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet