Meestgestelde vragen

Hoe kan ik Piet worden?

Vanaf 15 jaar kun je Piet worden. Het eerste wat je daarvoor moet doen is een berichtje sturen naar pieten@sintboz.nl waarin je ons laat weten dat je Piet wilt worden. Je ontvangt een e-mail terug met een aanmeldformulier.

 
Vanaf welke leeftijd kan ik Piet worden?

Vanaf 15 jaar kun je Piet worden. Stuur een berichtje naar pieten@sintboz.nl als je Piet wilt worden. Je ontvangt dan een aanmeldformulier.

 
Hoe kan ik een bezoek van Sint en Piet afspreken?

Sint en zijn Pieten komen graag op bezoek. De dagen voorafgaand aan Pakjesavond zijn drukke dagen. Laat in een e-mail bericht aan bezoeken@sintboz.nl jouw contactgegevens geven en het adres van het bezoek, het aantal kinderen en volwassenen van de groep weten en jouw voorkeursdatum voor het bezoek. Zo goed mogelijk wordt rekening gehouden met jullie voorkeur. Je ontvangt zo snel mogelijk een berichtje terug.

 
Bij wie kan ik terecht voor vragen over sponsoring?

Vragen over sponsoring komen op het juiste plek binnen via een berichtje aan sponsoring@sintboz.nl.

 
Waarom maar max. vijf kaarten per persoon voor de Kindervoorstelling?

We kiezen ervoor om per persoon een maximum te stellen. Dit doen we om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen bij de Kindervoorstellingen kunnen zijn. Heb je graag een extra kaartje, omdat dan nog een kind mee kan met jouw gezelschap, dan mag je daarnaar vragen aan de kassa.

 

Een kind wat bij mij op schoot kan, moet ik daar ook een kaartje voor kopen?

Het gaat erom dat je bij het entree voor elke persoon die naar binnen gaat een kaartje koopt. Ook als je besluit dat je kind op schoot kan zitten, is er een entreebewijs nodig.

 

Vanaf welke leeftijd is het verhaal van de kindervoorstelling te volgen?

Het verhaal en het spel van de kindervoorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar goed te volgen