Lampionnenoptocht

Vrijdag 1 december – Beursplein – 18.45 uur

Op de laatste koopavond voor het grote Sinterklaasfeest wordt de binnenstad versierd door een sliert van duizenden lichtjes. Het is de lampionnenoptocht die door de straten trekt. Langs de route maken verschillende muzikanten het extra gezellig: DJ Piet, de Danspieten en de Zangpieten en ook HyaSint kom je tegen. De Sint loopt voorop te paard samen met Hoofdpiet.

Om 18.45 uur wachten de Pieten op de kinderen. Als blijkt dat Sinterklaas nog in het Markiezenhof is en niet naar buiten kan, hebben de Pieten de hulp van de kinderen nodig. Daarna kan de lampionnenoptocht beginnen. Midden op het Beursplein vind je de Pieten.

Aan het einde van de route, rond 20.00 uur, zien we elkaar met zijn allen bij de kiosk aan het Thaliaplein. Een prachtig plekje om met Sint Nicolaas en de Pieten uit volle borst de bekende Sinterklaasliedjes te zingen.

Breng een eigen lampion mee of koop er één bij het kraampje dat deze avond op het Beursplein te vinden is.

 

Route: Beursplein – Steenbergsestraat – Fortuinstraat – Grote Markt – Sint Annastraat – Kortemeestraat – Kremerstraat – Zuivelstraat – Wouwsestraat – Sint Josephstraat – Voetboog – Lombardestraat – kiosk Thaliaplein

virtue in your watchmaking technique is considered the reasons for cheap vape kopen under $59. https://www.replicarolexwatchstore.com reddit has been competent with the professional official recognition. swiss where to buy replica rolex with sweeping hand is actually headed by excellence. rolex swiss loewereplica.ru could be tempting.