Sinterklaas op bezoek

Sint Nicolaas heeft een druk programma, vol met leuke activiteiten. Toch maakt hij plaats in zijn agenda om op bezoek te gaan bij scholen, verzorgingshuizen en (sport)verenigingen. En hij komt graag bij de kinderen thuis op bezoek. Het lukt hem elk jaar om samen met zijn Pieten zo’n 100 bezoekjes af te leggen!

Bedrijven kunnen contact opnemen als ze op zoek zijn naar een leuke invulling van hun Sinterklaasfeest. In de afgelopen jaren werden bijvoorbeeld de klanten van Bergse bakkers getrakteerd op de Grote Bedenkos-show. Voor personeelsverenigingen organiseerde Stichting Sint Nicolaas ontmoetingen met de Sint en zelfs een ontbijt. En de ‘op maat gemaakte’ muzikale Sinterklaas-shows bleken een groot succes.

Neem gerust contact op met Stichting Sint Nicolaas bij interesse voor een bezoek van de Sint en zijn Pieten. Contactpersoon is Pieter-Jan Hagenaars, telefoon 06-51333121, e-mail bezoeken@sintboz.nl.

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet