Sints Muziekspektakel

14 november
15.00 uur - aanvang van de show in de Stoelemat

Sints Muziekspektakel

Sints Muziekspektakel is de leukste muzikale show met live muziek van de Pietenband en de Zangpieten. Voetjes van de vloer en handjes in de lucht of handjes in je zij of klap eens in je handen en doe lekker mee met de Danspieten. De kinderen hebben allemaal een goed plekje vlak bij het podium. Natuurlijk is Sinterklaas er ook.

Het gaat door! We gaan er lekker bij zitten.

Voor alle kinderen en de papa’s en mama’s zetten we stoelen klaar, zo veel mogelijk. Dus gelukkig kunnen we er met een groot publiek wel een gezellige middag van maken. Er is geen kindervak met stoelen voor kinderen.

Je bezoek en maatregelen bij entree
Bezoekers van 13 jaar en ouder hebben een geldige QR-code van het coronatoegangsbewijs nodig en vanaf 14 jaar een QR-code en een geldig legitimatiebewijs. Check voor bezoek aan de Sints Muziekspektakel deze website voor de up-to-date informatie.

Kaartverkoop Kindervoorstelling theater de Maagd – CONTANT betalen

Voorafgaand aan Sints Muziekspektakel is de kaartverkoop voor de Kindervoorstellingen op 24 november bij de Stoelemat. Om 13.30 uur gaan de kassa’s open. LET OP: kaarten zijn alleen CONTANT af te rekenen à 7,50 per persoon met een maximum van 4 kaarten per persoon.

 

Kleuren

Kan je ook niet wachten?

Maak dan alvast een mooie tekening voor Sinterklaas, of klik hier voor één van die mooie kleurplaten van Tekenpiet.

Knutsel Piet