Sints Film Spektakel

zaterdag 28 november en zondag 29 november
van 9.30 uur tot 17.00 uur

Sints Film Spektakel

Naar de bios!
Het allergrootste scherm dat je kunt bedenken met het allerleukste verhaal over de Pieten en Sinterklaas. Dat ga je mee maken bij Sints Film Spektakel in C-cinema Kiek in de Pot in Bergen op Zoom. Wow! Sint en de Pieten op het witte doek, een film van bijna een uur.

EXTRA VOORSTELLINGEN op 4 en 5 December
Heb je nog geen kaarten en wil je er graag bij zijn? Dat kan! Voor de extra voorstellingen van 4 december (in de middag) en 5 december (in de ochtend) zijn nog kaarten beschikbaar. Voor 2 december zijn er, op enkele lossen plaatsen na, geen kaarten meer. Ook in het weekend van 28 en 29 november hebben we toch nog extra voorstellingen kunnen plannen:
zaterdag 28 november om 18:20 en 17:55 uur
zondag 29 november om 09:45 uur en 18:20 uur

Online kaartverkoop
Kaarten kopen doe je online op de website van C-cinema Kiek in de Pot www.c-cinema.nl, maximaal 6 kaarten per persoon, net zoals dat geldt voor alle reserveringen bij de bioscoop in deze tijd.

De start van de films gaat volgens een strakke planning. Het is ook strikt noodzakelijk de tijden op de kaarten aan te houden. Het aantal mensen per zaal is klein. Voor iedereen is er de beste plek, dus kom maximaal een kwartier voor aanvang van jouw film. Zo is het niet alleen veilig uitgedacht maar verlopen alle bezoeken aan de film veilig.

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet