Op de achterkant van de Sinterklaaskrant was een plattegrond getekend van de winkelstraten in de binnenstad. Op de plattegrond was te zien, dat in sommige winkels Pieten te vinden waren in de etalage. Bij elke Piet waren cadeautjes afgebeeld. Met de Sinterklaaskrant in de hand liepen de kinderen met hun familie langs  de etalages en telden alle pakjes.

In het totaal waren het 30 pakjes, het enige juiste antwoord. Uit alle juiste inzendingen zijn drie prijswinnaars getrokken. Tess Hellemons, Pleun van Broekhoven en Mats Dieleman, GEFELICITEERD! Zij zijn goed in rekenen én in wandelen. Vanaf zaterdag 4 december kunnen zij hun prijs ophalen bij Schoenmode Den Boer, Zuivelstraat 20.

Alle andere grote en kleine deelnemers verdienen een dikke pluim. Volgens de Pieten is het niet niks om heel de cadeautjes route door de binnenstad af te leggen en zij kunnen het weten. Goed gedaan!

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet