Sints Winkelparade

28 november
12.30 - 16.30 uur in de winkelstraten van de binnenstad

Sints Winkelparade

De Pieten én Sinterklaas kom je bij de koopzondag tegen in alle winkelstraten: het is Sints Winkelparade! Wat dacht je van een spelletjesparade samen met de Pieten en attracties op de pleintjes in de stad. De Pieten heten je welkom in hun winkeltjes die ze speciaal voor deze middag openen: een cocktailbar met de Danspieten, de Pieten tattooshop, een verenwinkel. Je kunt op de foto en heb je zin in muziek? Dat komt goed uit. Heel middag speelt de Pietenkapel in de stad en de Zangpieten zijn op het podium van ’t Slik te vinden. De Pieten kijken er naar uit jou tegen te komen dan wordt het extra gezellig.

Met speciale Sinterklaasmuntjes kun je meedoen, hier en daar lekker proeven of iets kopen in de Pietenwinkeltjes van Sints Winkelparade op zondagmiddag 28 november. De muntjes zijn voor 1 euro per stuk te koop in de kraam op het St. Josephplein (bij de Hema). En bij de winkeliers in onderstaande lijst krijg je nu al bij (bepaalde) aankopen een Sinterklaasmuntje cadeau. Het is leuk sparen dus bij:

Stikleuk, Inge Rens Jewellery, Bos men shop, Instyle, Florence, Quist, De Gulden cop, Bij Sluis, van Lent Design, Oase, Broodjeszaak ‘t 4de, Peoples, Zeeman, Branderij joost, Bourgondiër, Den Boer schoenmode, Nul tot 16, Downies & Brownies, Boulanger, Specsavers, Xymbols, Yil store, Jeans Centre, WAAR, De rode Pilaren, Inspire Coffee, Mijn lievelingskleding, The atlete’s foot, Bar Don Camillo, Cafe Janssens, Wow Kids, Biercafe ’t Locomotiefke, Multivlaai, Eetwinkel Hollandse Tuyn, Jamin, La Place, Hema, Tui, Makers van BoZ, Bagels & Beans, Mc Fashion Brands, Retro vinyl, Sven & Sophie, Lunchcafé, Jumbo, Dietvorst, Waterput, Speedy haarcosmetica, Garen en meer, het Druppeltje, Teerkamer, Runner’s World, Zigger, Brasserie Bernard, Livera, Ayata, Tepassa, Lady’s Club, Bakker Bart, Zin aan tafel, De Bierwinkel Man, Fashion district, Ma Vie, Kaders & Kunst, La Sereen, Mooie vloeren van Mano, Kapsalon Vermaat, Leonidas, De Délicieuse Keuze, De Kleine Vijzel, Look of Love Bridal Boutique, Bumblebeez, Pannekoekenparadijs, Rozen & Bottels, Kaldi, Hora Est FashionFair dichtbij, Peetje Repelsteeltje.
Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet