De Grote Welkom Sinterklaas TV-show

zaterdag 14 november

15.30 uur - terugblik eerste week Studio Pepernoot

16.00 uur - aanvang De Grote Welkom Sinterklaas
TV-show op ZuidWestTV

De Grote Welkom Sinterklaas TV-show

Het begin van het Sinterklaasfeest in Bergen op Zoom loopt dit jaar anders. Over de aankomst van Pakjesboot 11 in Bergen op Zoom heeft Kapiteinpiet nog niets laten weten. Daarom maken we nu geen plannen om met zijn allen naar de loswal in de haven van Bergen op Zoom te gaan.

Heel de stad kijkt mee
Blijf deze dag lekker thuis, dan weet je zeker dat je op tijd bent voor de gezellige tv-show. Die duurt maar liefst een uur! Het eerste heerlijk momentje in de Sinterklaastijd. Met zijn allen thuis voor de buis. Warme chocolademelk erbij en allerlei lekkers uit het assortiment van de Sint. De Luisterpieten zijn deze middag al op pad in de stad. Versier het huis met leuke Sint en Pieten tekeningen. Wie weet komen ze bij jullie even langs.
Zet de TV al aan om 15.30 uur!
Dan start op ZuidWestTV de terugblik op de eerste week van Studio Pepernoot. Om tien voor vier komt de grote aftelklok in beeld en tellen we af tot De Grote Welkom Sinterklaas TV-show begint. Je kunt dan al lekker meezingen en dat mag ook heel hard!
Stel je vraag aan Sinterklaas
Zijn er kinderen die een vraag hebben voor de Sint dan mogen ze dat laten weten. Stuur een filmpje waarin zij de vraag stellen naar welkomshow@sintboz.nl. Wie weet komt juist die vraag aan bod en krijgen ze een antwoord van de Sint.

Dit jaar is er geen ontvangst voor Sint Nicolaas en zijn Pieten met de stoomboot in de haven.
Er is ook geen intocht door het centrum.

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet