Sint

Sint’s Muziekspektakel

Zondag 17 november

De Stoelemat
14.30 uur - aanvang muzikale show

Sint’s Muziekspektakel

Sint’s Muziekspektakel is de leukste muzikale show met de Muziekpieten van de Sint. Het entree is gratis en het is leuk voor het hele gezin! Beleef een gezellige middag waar de kinderen volop kunnen meezingen en dansen met de Zangpieten en de Danspieten. Tijdens de show hoor je de bekende liedjes van de Sinterklaas CD’s uit Bergen op Zoom en ook nieuwe liedjes!

Nieuwe Hoofdpiet presenteert de show deze middag en er is een super mooi nieuw decor. Niet schrikken, want er staat iemand op en die is ineens héél groot. Bakpiet zingt deze middag voor de eerste keer zijn nieuwe Bakpietlied. De Zangpieten hebben een verrassing voor hem in petto en alle kinderen kunnen hen daarbij helpen. Breng allemaal twee pollepels mee! De Zangpieten verklappen pas op het allerlaatst wat er gaat gebeuren. Maar dat je met pollepels veel meer kunt als in de soep roeren, dat is zeker!

Na afloop zijn Sint en zijn Pieten in de zaal. Tijd voor de meest mooie fotomomentjes, die de papa’s en mama’s zelf mogen maken.

Deze middag kun je bij de Stoelemat ook terecht voor de kaartverkoop van de Kindervoorstellingen in de Maagd. Vanaf 13.30 uur, voorafgaand aan de show, gaan de kassa’s van de Stoelenmat open.

Kaartverkoop Kindervoorstellingen update

Tijdens de kaartverkoop voorafgaand aan Sint’s Muziekspektakel voor de Kindervoorstellingen in theater de Maagd zijn alle kaarten voor de vijf voorstellingen uitverkocht. Natuurlijk zijn we blij met de enorme belangstelling, tegelijkertijd is het jammer mensen teleur te moeten stellen.

 

 

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet