Sint

De Keuken van de Sint

Zondag 24 november

Noordzijde Zoom 61
13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur

De Keuken van de Sint

Kinderen en hun ouders kunnen een kijkje komen nemen in de Keuken van Sint Nicolaas, het domein van Bakpiet, zijn Hulpbakpieten en Hulpkokspieten. Voor Bakpiet en zijn hulpjes is de Sinterklaastijd een drukke bedoeling. Ze bakken de pepernoten en speculaas en al het andere lekkers. Ook moet er voor alle Pieten nog gekookt worden. Omdat het dit jaar extra veel werk is voor Bakpiet wil Hoofdpiet hem verrassen. En alle kinderen gaan hem daarbij helpen. Dat belooft heel gezellig (en héél lekker) te worden…

Een bezoek aan de keuken van de Sint duurt ongeveer twee uur. De Keuken van de Sint is te vinden aan de Noordzijde Zoom 61, het voormalig mavo-gebouw van het Mollerlyceum. Aanvangstijden:
13:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur.

Het is een programma waar de bezoekers telkens iets anders meemaken en zelf aan de slag gaan. In groepen gaan ze met de Pieten op pad, om de verrassing voor Bakpiet voor te bereiden. Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar voor de grote surprise. Daar is Sinterklaas natuurlijk ook bij!

Kaartverkoop
Voor een bezoekje is een toegangskaartje nodig, deze kost 6,50 euro per persoon. Vanaf vrijdag 15 november om 19.00 uur zijn deze online te koop via deze link. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op is helaas ook echt op.

 

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet