Sint

Kindervoorstellingen

Woensdag 27 november

Theater De Maagd
13:00, 14:30, 16:00, 17:30 en 19:00 uur

Kindervoorstellingen

Sint Nicolaas en zijn Pieten zijn deze middag de baas van theater De Maagd en dat belooft wat. De Kindervoorstellingen zijn bijzonder afwisselend met allerlei kleurrijke en zelfs imposante decors. Veel Pieten in allerlei kostuums, veel muziek, nieuwe liedjes en dans. Eigenlijk is het als een musical. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen het verhaal goed volgen en zullen genieten van het begin tot het einde.

Kaartverkoop
Voorafgaand aan Sint’s Muziekspektakel op zondagmiddag 17 november vanaf 13.30 uur kun je bij de kassa’s van de Stoelemat terecht voor de kaartverkoop. Kaarten kosten 6,00 euro per stuk, max. 4 kaarten per persoon en het is contant betalen.

Aansluitend aan de kaartverkoop is de Stoelemat open en is iedereen welkom bij Sint’s Muziekspektakel. Entree is gratis.
De show begint om 14.30 uur.

De kindervoorstellingen zijn een co-productie van de Stichting Sint-Nicolaas Bergen op Zoom
en het Cultuurbedrijf.

 

Muziek

Alle Sinterklaasliedjes meezingen?

Ook op Spotify en I-tunes kun je meezingen met Sinterklaasliedjes van de Zangpieten en de Pietenband. Klik hier voor de juiste link naar de albums van Stichting Sint Nicolaas. Ben je liefhebber van de CD’s, dan kun je die kopen bij de activiteiten van Stichting Sint Nicolaas.

Wegwijs Piet